Bannere med trykk

Bannere kort fortalt!

Seks forskjellige medier
Trykk på én eller begge sider
14 forskjellige typer etterbehandling
Etterbehandling er alltid inkludert i prisen
Trykte bannere er perfekte for deg som ønsker maksimal synlighet.

Bannere er perfekte for større reklameområder, som takhengt reklame og som skjerm på f.eks. stillas.

Bannere til ethvert formål
Bannere med trykk kan brukes til mange formål utover reklame. Kanskje har du et budskap til gjestene til et bryllup, en barnedåp eller en stor fest? Kanskje vil du pynte et rom, informere medarbeiderne om noe, eller bare utnytte en tom flate på den best mulige måte. Den størrelsen og materialet du skal velge avhenger derfor mye av behovet ditt

Bannere med trykk: Hvor store?
Vi kan lage små bannere, eller vi kan sette flere baner sammen og produsere bannere som kan dekke et gjerde, en mur eller til og med en hel bygning. Husk at et banner fort kan virke litt lite når man er langt vekk. Skal banneret f.eks. sees fra veien, eller henger det langt oppe på en husfasade, så skal det være mye større en man umiddelbart skulle tro.

Stoffbannere - den klassiske bannertypen
Stoffbannere er den klassiske bannertypen på tett og kraftig stoff. Fargene fremstår litt mer matte på dette materialet. Du skal dessuten være oppmerksom på at stoff kan strekke seg opptil 2 cm. Har du et motiv som skal gå over flere bannere må du derfor gjerne gi oss beskjed. Du kan bruke stoffbannere til reklame, som bordduk på ståbordet eller disken på messer, som gardin eller for å dele et kontorrom. Du kan også sy et putevar en pung eller en veske av det.

Presenning-bannere
Bannere med trykk på presenningen likner en voksduk, med en glatt og vannfast overflate som kan tåle vær og vind. Fargene fremstår kraftige og lysende på overflaten, og man enkelt tørke banneret med en funktig klut. Presenningen er helt tett, så hverken vind eller lys kan trenge gjennom. Hvorfor ikke bruke et presenning-banner som en kreativ voksduk på et bord? Det er også helt vannfast, så det kan også brukes til å dekke sykler eller hagemøbler, og fortsatt fungere som reklamebærer.

Stillasbannere
Stillasbannere er hva du trenger de steder hvor bannerne skal henge fritt mellom to trær eller flaggstenger. Materialet har små hull så vinden kan trenge gjennom, og banneret ikke blir revet i stykker. På avstand kan du forøvrig ikke se hullene. Har du flere mindre stillasbannere kan de spennes opp mellom påler og på den måten brukes som innhegning eller avsperring med ditt budskap, f.eks. til et mosjonsløp i byen.

Kontakt oss så finner vi sammen frem den beste løsningen for deg!