Om oss

Høines Skilt Stempel Etiketter AS

Høines Skilt Stempel Etiketter AS en allsidig merkebedrift. Vi holder til i moderne lokaler på Forus industri­ område som ligger mellom Stavanger og Sandnes.

Vi har avdelingskontorer i Buskerud, Østfold og Akershus. Vi er 12 motiverte medarbeidere som gjør vårt ytterste for at vare kunder skal være fornøyd. Fra starten i 1951 har vi satt vårt "preg" på Norge på en positiv måte.

Bygget_1

Historien vår startet i 1951. Jakob Høines var gravør, og startet høsten 1951 sin egen virksomhet i sentrum av Stavanger. I starten var det hovedsaklig gravering på sølvtøy, ringer, pokaler o.l. Etter hvert ble det investert i graveringsmaskiner både for skilt og sølvgravering. Noe senere ble det startet produksjon av gummistempler.

Gjennom årene som er gått, har vi stadig ligget i forkant, og investert i nye maskiner og utstyr når vi så at dette var formålstjenlig.

I dag er vi en av de ledende på våre områder, og behersker de fleste teknikker når det gjelder produksjon av skilt og merkeprodukter. Det meste av produksjonen er idag datastyrt, men fortsatt er det våre medarbeideres dyktighet som gjør at resultatene bli bra.